ZIPPY

ZIPPY е най-известната марка за детски дрехи в Португалия. Тя е част от един от големите португалски конгломерати за търговия на дребно. Първият магазин на марката е отворен през 2004 в Гайя Шопинг Център в района на Порто, където съседи на ZIPPY са марки като Zara, TUC TUC, TIFFOSI KIDS, C&A, TUTTOCHICCO. Само за 10 години брандът се налага не само на португалския, но и на международните пазари. Вече има собствени магазини в над 17 държави по целия свят. В родината си тя e абсолютен фаворит сред детските дрехи и е призната от потребителите за "Любима марка на 2013г."

ZIPPY е родена с идеята да се предложат удобни, модерни и достъпни детски дрехи. Зад успеха на марката се крие внимателният подход към децата и техните родители. Компанията сама осъществява целия производствен цикъл - от проектирането на дрешките, до тяхното разпространение и продажба. Все с грижата към децата, ZIPPY е и първата текстилна компания в света, която е внедрила специален coloradd код в своите детски дрехи, за да улесни децата и родителите далтонисти.

Дрешките на  ZIPPY са много цветни, елегантни и стилни. Особено внимание се обръща на дизайна - със ZIPPY получавате дизайн на най-добра цена. Всеки сезон марката предлага нови колекции, пълни с настроение по детски. Моделите се отличават със свежи и ярки цветове, изчистени кройки, внимателно подбрани материи - предимно естествени. Безопасността и удобството на детските блузи, поли, панталони, рокли, обувки са на почит.

В Clody ще намерите линията за деца на възраст 2-14 години.

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com