Доставка и връщане

ДОСТАВКА

Цена на доставка за цяла България - 5 лева.

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 50 лв.

Направените поръчки се доставят чрез куриер в срок от 24 до 48 часа в работни дни. 

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката и се начислява допълнително към стойността на поръчаните артикули.

Всички поръчки, направени до 16:30 часа в работен ден, се доставят в рамките на следващия работен ден.

Всички поръчки, направени в петък, се доставят в първия възможен работен ден.

Всички поръчки, направени след 16:30 часа в работен ден се обработват на следващия работен ден и се доставят в деня, следващ обработката.

Всички поръчки, направени в събота, неделя и официални неработни дни, се обработват в първия възможен работен ден.

 

ВРЪЩАНЕ

Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок до 30 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи. Възстановяват се суми по поръчки, върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.

Възстановяването на суми по върнати поръчки се осъществява само по банков път. Клиентът трябва да предостави IBAN (банкова сметка), по който да се възстанови сумата от върнатата поръчка.

Възстановява се само стойността на артикулите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато артикулите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие (цвят, вид) със снимките, показани в сайта.

За фабричен дефект на облекла не се приемат стърчащи конци, леко разминаване в цвета на дрехата, както и криви шевове.

Настоящите условия за връщане на продукти са част от Общите Условия за ползване на сайта www.clody.bg. Те могат да бъдат променяни в съответствие с промени в българското законодателство.

Рекламация се приема, когато клиентът желае да замени закупени вече артикули с други. В този случай транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. Рекламация може да се предяви в 14 дневен срок от доставката на поръчката. За предявяване на рекламация е нужно да бъде предоставен придружаващ платежен документ.


Процедура на връщане:

Моля, попълнете формата в раздел Рекламации.

Изпратете ни пратката по куриер или поща. След получаването и прегледа й, ще Ви възстановим сумата в посочения по-горе срок или ще Ви върнем продукт, с който искате да замените върнатия.

 

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com